Bienvenida arrow Noticias arrow Histórico de noticias arrow Commoció per la mort repentina d’Àlvaro de Tibi
Commoció per la mort repentina d’Àlvaro de Tibi PDF Imprimir
lunes, 23 de mayo de 2016

alvaro-tibi.jpgÁlvaro López Cremades (30 d’abril 1973-23 de maig de 2016), més conegut com Álvaro de Tibi, ha mort hui mateix al seu domicili familiar d’Ibi de manera súbita i totalment inesperada, de manera natural. A primer hora del matí, i alertats per la seua dona, els serveis sanitaris d’emergència no han pogut fer res per salvar-li la vida. En les pròximes hores se li practicarà l’autòpsia i demà será soterrat.

Álvaro de Tibi ha sigut una de les banques més destacades de la Lliga de llargues, “Trofeu Diputació d’Alacant”. Campió amb el seu club de Tibi i el de Sella, equip en el que militava actualment, deixa amics repartits per tota la geografifa valenciana, pel seu carácter afable i possitiu.

Ha estat membre de la selecció de pilota valenciana durant molts anys, en concret des de 2007, on va participar en el Campionat d’Europa de Nivelles, al que seguiría el Mundial d’Equador de 2008, el Campionat Europilota de 2010 a la Comunitat Valenciana, el Mundial de Pilota a Franeker (Holanda), el Mundial de Pilota de 2014 a Massamagrell i València, i en 2015, per última vegada, va participar al Campionat Europeu de Maugeube (França).

A més, l’any passat participà en la Champions de Llargues d’Holanda, reforçant l’equip d’Agost, i enguany va acompanyar els joves de la selecció al primer encontre Basc-Valencià celebrat de l’1 al 3 dabril.

Una llarga trajectòria esportiva que s’ha vist truncada de manera abrupta. Des de la Federació de Pilota Valenciana volem donar les nostres condolències a la seua família en nom de la Junta Directiva, de la Selecció de Pilota, dels seus companys de selecció, i de tots els clubs pels que ha passat, dels eus companys de joc cada dissabte, i molt en especial els del seu poble natal, Tibi.

 

Conmoción por la muerte repentina de Álvaro de Tibi


Álvaro López Cremades (30 de abril 1973 a 23 de mayo de 2016), más conocido como Álvaro de Tibi, falleció hoy mismo en su domicilio familiar de Ibi de manera súbita y totalmente inesperada, de manera natural. A primera hora de la mañana, y alertados por su mujer, los servicios sanitarios de emergencia no pudieron hacer nada para salvarle la vida. En las próximas horas se le practicará la autopsia y mañana será enterrado.

Álvaro de Tibi ha sido una de las bancas más destacadas de la Liga de llargues, “Trofeo Diputación de Alicante”. Campeón con su club de Tibi y de Sella, equipo en el que militaba actualmente, deja amigos repartidos por toda la geografifa valenciana, por su carácter afable y positivo.

Ha sido miembro de la selección de pelota valenciana durante muchos años, en concreto desde 2007, donde participó en el Campeonato de Europa de Nivelles, a lo que seguiría el Mundial de Ecuador de 2008, el Campeonato Europilota de 2010 en la Comunidad Valenciana, el Mundial de Pelota a Franeker (Holanda), el Mundial de Pelota de 2014 en Massamagrell y Valencia, y en 2015, por última vez, participó en el Campeonato Europeo de Maugeube (Francia).

Además, el año pasado participó en la Champions de Llargues de Holanda, reforzando el equipo de Agost, y este año acompañó a los jóvenes de la selección en el primer encuentro Vasco-Valenciano celebrado del 1 al 3 de abril.

Una larga trayectoria deportiva que se ha visto truncada de forma abrupta. Desde la Federación de Pelota Valenciana queremos dar nuestras condolencias a su familia en nombre de la Junta Directiva, de la Selección de Pelota, de sus compañeros de selección, y de todos los clubes por los que ha pasado, de sus compañeros de juego cada sábado, y muy en especial los de su pueblo natal, Tibi.

 
< Anterior   Siguiente >
© 2018 C.I.J.B.