Bienvenida arrow Noticias arrow Histórico de noticias arrow Arranca el VIII Europeu a Maubeuge
Arranca el VIII Europeu a Maubeuge PDF Imprimir
miércoles, 16 de septiembre de 2015

europeo.jpg

El vuitè Europeu ha arrencat a la vesprada de dimecres amb un acte solemne a la Casa del Poble de Maubeuge (França), davant més d’un centenar d’espectadors, que han compartit la sala d’actes juntament els responsables de cada federació, i on es han presentat totes les seleccions participants d’aquesta edició.

Set són els combinats europeus que s’han donat cita en terres franceses: Bèlgica, Anglaterra, Holanda, Itàlia, Portugal, l’amfitriona França i la nostra Comunitat Valenciana.

Ha estat una gala realitzada amb molt d’esforç de la Federació Francesa de Jeu de Paume. Arnaud Decagny, alcalde de Maubeuge i membre de la selecció francesa al campionat d’Europa en 1994 s’ha bolcat amb la celebració d’aquest acte. El president de la CIJB, José Daniel Sanjuán, ha agraït l’assistència a tots els participants i els ha animat perquè continuen treballant en pro de la consecució de l’olimpisme.

Dijous, Joc Internacional
La competició s’iniciarà demà amb la disputa de la modalitat de Joc Internacional en què el nostre combinat disputarà una lligueta en la qual jugaran tots contra tots. Les partides que disputarà la selecció valenciana seran les següents:

10.00 h. Selecció Valenciana - Bèlgica
11.30h. Selecció Valenciana - Holanda
13.00h. França - Selecció Valenciana
16:00. Anglaterra - Selecció Valenciana

--------

Arranca el VIII Europeo en Maubeuge

El octavo Europeo ha arrancado en la tarde del miércoles con un acto solemne en la Casa del Pueblo de Maubeuge (Francia), ante más de un centenar de espectadores, que han compartido el salón de actos junto los responsables de cada federación, y donde se han presentado todas las selecciones participantes de esta edición.

Siete son los combinados europeos que se han dado cita en tierras francesas: Bélgica, Inglaterra, Holanda, Italia, Portugal, la anfitriona Francia y nuestra Comunidad Valenciana.

Ha sido una gala realizada con mucho esfuerzo de la Federación Francesa de Jeu de Paume. Arnaud Decagny, alcalde de Maubeuge y miembro de la selección francesa en el campeonato de Europa en 1994 se ha volcado con la celebración de este acto. El presidente de la CIJB, José Daniel Sanjuán, ha agradecido la asistencia a todos los participantes y les ha animado para que continúen trabajando en pro de la consecución del olimpismo.

Jueves, Juego Internacional
La competición se iniciará mañana con la disputa de la modalidad de Juego Internacional en la que nuestro combinado disputará una liguilla en la que jugarán todos contra todos. Las partidas que disputará la selección valenciana serán las siguientes:

10.00h. Selección Valenciana - Bélgica
11.30h. Selección Valenciana - Holanda
13.00h. Francia - Selección Valenciana
16.00h. Inglaterra - Selección Valenciana

 
< Anterior   Siguiente >
© 2018 C.I.J.B.